Assortiment

 

 

Zonnebrillen

Onze opticam is ook altijd een goede hulp bij het uitzoeken van een zonnebril. Uiteraard geven wij een eerlijke mening over welk montuur goed bij uw gezicht en stijl past. De zonnebrillen zijn op sterkte te maken. U kunt kiezen uit de kleur van de glazen, zoals bruingetint of groengetint. Lichte of donkere glazen is ook een optie. Voor personen die veel op de weg zitten adviseren wij gepolariseerde glazen. Die verminderen de schittering van water en wegen.

 

Kinderbrillenkinderbrillen braakhuis optiek

Gelukkig is het tegenwoordig steeds hipper om een bril te dragen. Maar op die kleine neuzen is het wel belangrijk dat de bril goed zit. Daarom hebben wij een zeer ruime keus uit trendy kinderbrillen. U kunt ook altijd samen met uw kind even bij ons binnenstappen om de bril weer recht te laten zetten.

 

Sportbrillen

Of het nu voetbal, fietsen, zwemmen of skieen is, bij ons kunt u een geschikte sportbril op sterkte vinden.

 

Veiligheidsbrillen

Wanneer medewerkers met rondspattende deeltjes van materialen te hebben is een veiligheidsbril verplicht. Wij kunnen al uw collega’s van een bril voorzien, want ze zijn zowel met als zonder sterkte te leveren. Wij denken graag met u mee.

 

Speciale wensen

Heeft u een bijzondere vraag? Neem dan contact met ons op. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk van leveranciers helpen wij u graag verder.

Klik hier voor onze actuele aanbieding.