BRILLEN

Wij hebben een grote collectie brillen in kunststof, metaal en titanium. Naast een aantal vaste merken houden wij de nieuwste trends in de gaten. Daarbij is een goede prijs/kwaliteitsverhouding voor ons het belangrijkst.

U kunt bij ons al terecht voor een bril vanaf 69 euro. In een speciale wand kunt u kiezen uit een groot aantal leuke betaalbare monturen.

Kunt u niet direct kiezen? Met onze Optikam maken wij foto’s van uzelf met verschillende brillen op. Zo kunt u de monturen aan uw vrienden en familie laten zien en later terugkomen als u rustig een beslissing genomen heeft.

 

Kinderbrillenkinderbrillen braakhuis optiek

Gelukkig is het tegenwoordig steeds hipper om een bril te dragen. Maar op die kleine neuzen is het wel belangrijk dat de bril goed zit. Daarom hebben wij een zeer ruime keus uit trendy kinderbrillen. U kunt ook altijd samen met uw kind even bij ons binnenstappen om de bril weer recht te laten zetten.

 

Sportbrillen

Of het nu voetbal, fietsen, zwemmen of skieen is, bij ons kunt u een geschikte sportbril op sterkte vinden.

 

Veiligheidsbrillen

Wanneer medewerkers met rondspattende deeltjes van materialen te hebben is een veiligheidsbril verplicht. Wij kunnen al uw collega’s van een bril voorzien, want ze zijn zowel met als zonder sterkte te leveren. Wij denken graag met u mee.

 

Speciale wensen

Heeft u een bijzondere vraag? Neem dan contact met ons op. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk van leveranciers helpen wij u graag verder.

Klik hier voor onze actuele aanbieding.