Hoortoestellen

Veel mensen vinden het prettig om zowel voor de ogen als de oren op één adres terecht te kunnen. Bent u op zoek naar een hoorspecialist die echt naar u luistert? Audicien Gina van Dijk is elke dinsdag en vrijdagmorgen aanwezig bij Braakhuis Optiek.

hoortoestellen CLEAR FUSION braakhuis hellendoorn

Persoonlijke aandacht en tijd voor de klanten is voor Gina belangrijk. Waar nodig krijgt de klant naast ruime informatie ook een gehoortest. Tijdens deze test komt naar voren hoe het met het gehoor staat. Wanneer een hoortoestel nodig is, kunt u er van op aan dat Gina van Dijk met u meedenkt. Ze beschikt over een breed assortiment merken, elk individu is per slot van rekening anders. Niet alleen is er verschil in de gehoorproblemen, maar er is ook verschil in smaak. De hoortoestellen zijn daarom te verkrijgen in verschillende kleuren.

Stap op dinsdag of op vrijdagmorgen gerust binnen in onze winkel. Bent u niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Geen probleem, Gina komt graag bij u thuis. In tegenstelling tot veel andere audiciens hoeft u hier niets extra’s voor te betalen. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen, tel. 0548 – 657017